Nakkefilet – Krydderi Omslag
Nakkefilet Med Italiensk Krydderi Omslag Lavet i Skinke-presse-koger * Da jeg skulle lave rullepølsen i...
Rullepølse – Krydderi omslag
Rullepølse Af Nakkefilet Med Italiensk Krydderi Omslag Lavet i Skinke-Presse-Koger *Der er fuld video...
Frikadellepølse-krydderi omslag
Frikadellepølse Med Italiensk Krydderi Omslag. Lavet i Skinke-Presse-Koger *Der er fuld video gemmengang fra...
Kyllingepølse-krydderi omslag
Kyllingepølse Med Italiensk Krydderi Omslag. Lavet i Skinke-presse-koger *Der er fuld video gemmengang fra...
Blokspegepølse Hvordan
Blokspegepølse - BloksalamiAf Finn Skaalum Dette er ment som et lille forslag til de, som ikke har...
Kyllingeleverpostej
Kyllingeleverpostej. Tak til Tina Georgi for original opskriften. Ingredienser til 400 g kyllingelever: 400g...
Kogte Salami
Kogt Salami Lavet i Skinke-presse-koger *Tak til Finn Skaalum for opskriften. Ingredienser: 350 g grisehakke...
Kyllingepølse – Captain’s Luck
Kyllingepølse - Captain's luck og Paprika Lavet i Skinke-presse-koger * Jeg har jo deltaget i en del...
Kogt Skinke
Hjemmelavet Skinke Lavet i Skinke Trykkoger *Tak til Kim Andersen for original opskriften. Ingredienser:...
Kødpølse (skinke- presser)
Kødpølse Lavet i Skinke-presse-koger * Ingredienser afvejes hver for sig: 600 gram svinekød 16–20 % 300 gram...
Kyllingepølse Thai Panang Curry
Thai inspireret - Panang Curry Kyllingepølse Lavet i Skinke-Presse-Koger * Ingredienser: 900 gram Kylling...
Kyllingepølse Thai Green Curry
Thai inspireret - Thai Green Curry Kyllingepølse Lavet i Skinke-Presse-Koger * Ingredienser: 900g Kylling...
Frikadellepølse – Ny Udgave
Frikadellepølse - Ny udgave af den gamle fra 2013. Denne udgave smager af meget mere og har længere...
Kyllingepølse
Kyllingepølse Lavet i Skinke-Presse-Koger * Ingredienser: 900 gram kyllingebryster (uden tilsat lage) ca 200...
Varmrøget makrel
Varmrøget Makrel Ingredienser: Makrel Salt Sukker Evt peber hvis man vil lave peber makrel Klargøring af...
Coppa – Capocollo
Coppa, Capocollo, Capricola, Finocchiata – Ja kært barn har mange navne men de dækker alle over den...
Varmrøget Svinemørbrad
Varmrøget Svinemørbrad Ingredienser: Svinemørbrad Køkkensalt Nitritsalt Sukker Saltlagen består af...
Bacon Vacuum Saltet
Vacuum Saltet Bacon Når man vacuum-salter, skal kødet ligge vacuumpakket med salten i 4-6 dage på køl Der...
Bacon Vacuum Saltet
Vacuum Saltet Bacon Når man vacuum-salter, skal kødet ligge vacuumpakket med salten i 4-6 dage på køl Der...
Varmrøget Torskerogn
Varmrøget Bukser (torskerogn også kaldt vikinge kaviar ) - Denne varmrøget rogn er virkelig lækre og blød...
Varmrøget kylling
Varmrøget kylling med hvidløg – Borniak BBDS-150 Ingredienser: En hel kylling Salt Brun farin Hvidløgs...
Røget Ål
Røget Ål - Borniak BBDS-150 BBQ Denne gang bruger jeg min nye Borniak BBDS-150 BBQ med digital styring....
Hamburgerryg
Hjemmelavet Hamburgerryg - Borniak BBDS-150 BBQ Ingredienser: Flæskesteg - Kamsteg Salt - Nitritsalt Brun...
Røget Ål
Røget Ål - Borniak UW-150 Nu er tiden kommet til at vi skal prøve at røge ål, jeg har altid haft lyst til...
Koldrøget Cuvette
Koldrøget Cuvette – Borniak UW-150 Ingredienser: Cuvette Saltlage pr liter vand: 150 gram salt ( 1/2...
Koldrøget Andebryst
Koldrøget Andebryster Saltlage pr liter vand: 60 g alm salt (1/2 alm salt & 1/2 nitritsalt) Der kan evt...
Koldrøget Laks
Koldrøget Laks – Borniak Opskriften kan også bruges til ørreder Ingredienser: Lakse side Salt Alm Sukker...
Karry Griller
Karry Griller Ingredienser: Hk.Svinekød magert 2900 gram Hk.Oksekød 600 gram Hk.Fedtafpuds 500 gram Hvedemel...
Rullepølse af nakkefile
Rullepølse af nakkefilet Rullepølse kan laves af andet fra grisen end slaget fra brystflæsk.Nakkefilet er...
Varmrøget Laks
Varmrøget Laks Ingredienser: Laks Akaciehonning Hasselnød flager Røg chunks Fremgangsmåde: Laksen...
Saltkød af kalve lårtunge
Saltkød af kalve lårtunge Ingredienser: Kalve Lårtunge Salt Nitrit salt Sukker Saltlager: Saltlage: pr. l....
Sønderjysk spegepølse
Sønderjysk spegepølse Ingredienser: 8,00 Kg svinekød 12 % 1,20 Kg spæk 87,40 gram Schnellrot/glucose 69,00...
Varmrøget ørreder fileter
Varmrøget ørreder fileter – Borniak UW-150 Ingredienser: Ørreder Salt Sukker Fremgangsmåde: De vejet 440...
Ungarsk salami
Ungarsk salami Ingredienser: Hk. Oksekød 9-15 % 750 Gram Hk. Svinekød 16-22 % 750 Gram Tørstof:...
Hvidløgspatê
Hvidløgspatê Ingredienser: Svinespæk, fast 400 g Svinelever, tern 300 g Kyllingelever 300 g Suppe, varm 150...
Chorizopølser
Chorizopølser Chorizopølser i spegepølse og svine tarme Ingredienser: Nakkefilet 2 kg Chili, tørret grovhk....
Grillpølse med bacon/ost
Grillpølse med bacon/ost Ingredienser: Magert Svinekød 16-22 % 1300 Gram Hk. Oksekød 12-16 % 300 Gram Bacon...
Filet Royal (røget filet)
Filet Royal (røget Filet) - Borniak Røgeovn Ingredienser: Svinekam Køkkensalt Nitritsalt Sukker Saltlage:...
Peberspegepølse
Peberspegepølse Ingredienser: Hk. Oksekød 9-15 % 750 Gram Hk. Svinekød 16-22 % 750 Gram Spegepølse...
Jule Spegepølse
Julespegepølse Ingredienser: Hk. Oksekød 10 % 250 Gram Hk. Svinekød 12 % 750 Gram Frosset fast rygspæk...
Vores facebook grupper:
Borniak Røgovn (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og røgetider til din borniak røgeovn
Hjemmelavet Pålægs-Pølser (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og opskrifter til din skinke-presse-koger