Kyllingeleverpostej

Kyllingeleverpostej

Kyllingeleverpostej. Tak til Tina Georgi for original opskriften. Ingredienser til 400 g kyllingelever: 400g...

læs mere
Kogte Salami

Kogte Salami

Kogt Salami Lavet i Skinke-presse-koger *Tak til Finn Skaalum for opskriften. Ingredienser: 350 g grisehakke...

læs mere
Kogt Skinke

Kogt Skinke

Hjemmelavet Skinke  Lavet i Skinke Trykkoger *Tak til Kim Andersen for original opskriften. Ingredienser:...

læs mere
Kyllingepølse

Kyllingepølse

Kyllingepølse Lavet i Skinke-Presse-Koger * Ingredienser: 900 gram kyllingebryster (uden tilsat lage) ca 200...

læs mere
Varmrøget makrel

Varmrøget makrel

Varmrøget Makrel Ingredienser: Makrel Salt Sukker Evt peber hvis man vil lave peber makrel Klargøring af...

læs mere
Coppa – Capocollo

Coppa – Capocollo

Coppa, Capocollo, Capricola, Finocchiata  – Ja kært barn har mange navne men de dækker alle over den...

læs mere
Bacon Vacuum Saltet

Bacon Vacuum Saltet

Vacuum Saltet Bacon Når man vacuum-salter, skal kødet ligge vacuumpakket med salten i 4-6 dage på køl  Der...

læs mere
Bacon Vacuum Saltet

Bacon Vacuum Saltet

Vacuum Saltet Bacon Når man vacuum-salter, skal kødet ligge vacuumpakket med salten i 4-6 dage på køl  Der...

læs mere
Varmrøget Torskerogn

Varmrøget Torskerogn

Varmrøget Bukser (torskerogn også kaldt vikinge kaviar ) -  Denne varmrøget rogn er virkelig lækre og blød...

læs mere
Varmrøget kylling

Varmrøget kylling

Varmrøget kylling med hvidløg – Borniak BBDS-150 Ingredienser: En hel kylling Salt Brun farin Hvidløgs...

læs mere
Røget Ål

Røget Ål

Røget Ål - Borniak BBDS-150 BBQ Denne gang bruger jeg min nye Borniak BBDS-150 BBQ med digital styring....

læs mere
Hamburgerryg

Hamburgerryg

Hjemmelavet Hamburgerryg - Borniak BBDS-150 BBQ Ingredienser: Flæskesteg - Kamsteg  Salt - Nitritsalt Brun...

læs mere
Røget Ål

Røget Ål

Røget Ål - Borniak UW-150 Nu er tiden kommet til at vi skal prøve at røge ål, jeg har altid haft lyst til...

læs mere
Koldrøget Cuvette

Koldrøget Cuvette

Koldrøget Cuvette – Borniak UW-150 Ingredienser: Cuvette   Saltlage pr liter vand: 150 gram salt ( 1/2...

læs mere
Koldrøget Andebryst

Koldrøget Andebryst

Koldrøget Andebryster Saltlage pr liter vand: 60 g alm salt  (1/2 alm salt & 1/2 nitritsalt) Der kan evt...

læs mere
Koldrøget Laks

Koldrøget Laks

Koldrøget Laks – Borniak Opskriften kan også bruges til ørreder Ingredienser: Lakse side Salt Alm Sukker...

læs mere
Karry Griller

Karry Griller

Karry Griller Ingredienser: Hk.Svinekød magert 2900 gram Hk.Oksekød 600 gram Hk.Fedtafpuds 500 gram Hvedemel...

læs mere
Varmrøget Laks

Varmrøget Laks

Varmrøget Laks Ingredienser: Laks Akaciehonning Hasselnød flager Røg chunks   Fremgangsmåde: Laksen...

læs mere
Sønderjysk spegepølse

Sønderjysk spegepølse

Sønderjysk spegepølse Ingredienser: 8,00 Kg svinekød 12 % 1,20 Kg spæk 87,40 gram Schnellrot/glucose 69,00...

læs mere
Ungarsk salami

Ungarsk salami

Ungarsk salami Ingredienser: Hk. Oksekød 9-15 % 750 Gram Hk. Svinekød 16-22 % 750 Gram   Tørstof:...

læs mere
Hvidløgspatê

Hvidløgspatê

Hvidløgspatê Ingredienser: Svinespæk, fast 400 g Svinelever, tern 300 g Kyllingelever 300 g Suppe, varm 150...

læs mere
Chorizopølser

Chorizopølser

Chorizopølser Chorizopølser i spegepølse og svine tarme Ingredienser: Nakkefilet 2 kg  Chili, tørret grovhk....

læs mere
Peberspegepølse

Peberspegepølse

Peberspegepølse Ingredienser: Hk. Oksekød 9-15 % 750 Gram Hk. Svinekød 16-22 % 750 Gram   Spegepølse...

læs mere
Jule Spegepølse

Jule Spegepølse

Julespegepølse Ingredienser: Hk. Oksekød   10 %  250 Gram Hk. Svinekød  12 % 750 Gram Frosset fast rygspæk...

læs mere

Vores facebook grupper:
Borniak Røgovn (DK)Gruppen på facebook med tips, tricks og røgetider til din borniak røgeovn
Hjemmelavet Pålægs-Pølser (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og opskrifter til din skinke-presse-koger

Translate »

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.Til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette også som din accept

Luk