Hvidløgshorn
Hvidløgshorn Lavet med Fredstone´s Bløddej Start med at lave din...
Kanelgifler
Kanelgifler af bløddej Lavet med Fredstone´s Bløddej Start med at...
Anne Magrethe Kringle
Anne Magrethe Kringle Kaldes Også Søren Ryge KringleDette er...
Cookies
...
Gulerodskage
Gulerodskage med ostecreme Tak til Jeanette Callisen for opskriften...
Henriettes Madbrød
Henriettes Madbrød Ingredienser: 25 g gær 1 Tsk. Groft salt 1 Tsk....
Chokoladekage
Jeg har længe ledt efter en virkelig god chokoladekage og det har...
Mormors Te Boller
Mormors Te Boller - Super bløde og luftige boller Denne opskrift...
Rundstykker til fryseren
Minut rundstykker - Lysbagte rundstykker til fryseren Man kan lave...
Sammenbragte Bamseboller
Sammenbragte Bamseboller super luftige og meget bløde boller ...
Rustikke boller – Bagestål
Opskriften er venligst udlånt af bagesten.dkRustikke boller på...
Italienske stykker – Bagestål
Italienske stykker på bagestål. Ingredienser: 585 gr manitoba mel....
Tarteletbunde af butterdej
Super nemme og lækre tarteletbunde. Ingredienser: 1 rulle butterdej...
Den ægte fynske brunsviger
Den ægte fynske brunsviger med den bløde bund Ingredienser Dejen:...
5 Kornsbrød
5 Kornsbrød Ingredienser til 2 brød af ca 650 gram: 140 gram 5...
Baguettes
De bedste baguettes vi kender Ingredienser til 8 stk: 600 g Vand 5°C...
Fynsk Brunsviger
Fynsk Brunsviger med kagecreme Ingredienser Dejen: 100 gram...
Jordbærkage med mazarinbund
Jordbærkage med mazarinbund Alle Ingredienser: 250 g marcipan 250 g...
Majsbrød
Majsbrød Med Fuldkorn. Der bliver 4 stk brød på ca 525 gram eller 2...
Rundstykker over frost
Horn, Gifler, Knuder, Håndværkere og Spanske. Det bliver en lys dej,...
Madbrød Tyrkisk Inspireret
Madbrød Tyrkisk Inspireret Ingredienser: 0,5 liter Vand 25...
Romfromage m. biscuit bund
Romfromage med biscuit bund og Solbær Gelée Den kan laves som...
Butterdejs-Hapsere
Butterdejs-hapsere med remonce og kagecreme Ingredienser: 1 pakke...
Chokoladefondant
Chokoladefondant Ingredienser til 8 stk:100 g mørk chokolade,...