Chokoladefondant

Chokoladefondant

Chokoladefondant Ingredienser til 8 stk:100 g mørk chokolade, finthakket100 g smør70 g sukker3 æg, str. l...

læs mere
Karamelsauce

Karamelsauce

Karamelsauce  Ingredienser til 4 Personer: 0,5 dl vand 1 dl sukker 25 gram smør 1 dl fløde  ...

læs mere
Indbagt banan

Indbagt banan

Indbagt banan Ingredienser: 63g hvedemel 63g majsmel 1 æg 1 dl. Øl 1/2 dl olie salt sukker 1 pisket...

læs mere
Klatkager

Klatkager

Klatkager Ingredienser: 5 dl risengrød 3 spsk sukker 3 - 4 spsk vanillesukker 2 æg 60 gram mel Smør til...

læs mere
Kaffeis

Kaffeis

Kaffeis Ingredienser : 5 Dl Piskefløde 3 Tsk Frysetørret Kaffe 4 Pasteuriseret æggehvider 170...

læs mere
Bagte rabarber

Bagte rabarber

Bagte rabarber med skyr-creme havresprødt og urtesukker Til 5 personer Rabarber: 500 g rabarber 150 g sukker...

læs mere
Translate »

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.Til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette også som din accept

Luk