Romfromage m. biscuit bund
Romfromage med biscuit bund og Solbær Gelée Den kan laves som portionsanretning eller i stor form...
Chokoladefondant
Chokoladefondant Ingredienser til 8 stk:100 g mørk chokolade, finthakket100 g smør70 g sukker3 æg, str. l...
Citronfromage m. biscuit bund
Citronfromage med biscuit bund og appelsin gelée Den kan laves som portionsanretning eller i stor form...
Pandekager – Med rigtigt smør
Pandekager med smør Ingredienser til ca 18 stk: 250 gram mel 1 spsk bagepulver 6 spsk sukker med top 4 spsk...
Farmors Pandekager m. øl
Farmor`s Pandekager Ingredienser: 2 æg 15 gram sukker 200 gram mel 3 dl mælk 1 dl øl 20 gram margarine til...
Karamelsauce
Karamelsauce Ingredienser til 4 Personer: 0,5 dl vand 1 dl sukker 25 gram smør 1 dl fløde ...
Friturestegt camembert
Hjemmelavet friturestegt camembertIngredienser:Camembert de runde kan købes i rema 1000ÆgMelPanko...
Indbagt banan
Indbagt banan Ingredienser: 63g hvedemel 63g majsmel 1 æg 1 dl. Øl 1/2 dl olie salt sukker 1 pisket...
Klatkager
Klatkager Ingredienser: 5 dl risengrød 3 spsk sukker 3 - 4 spsk vanillesukker 2 æg 60 gram mel Smør til...
Créme brûlée Sous-vide
Sous vide créme brûlée Ingredienser: 4,7 dl .fløde 85 g sukker 6 æggeblommer 2 stænger vanilje (kun kornene)...
Fromage – Grundopskrift
Fromage Ingredienser Til 6 Personer: 5 stk. husblas 4 æggeblommer 60 g sukker 4 æggehvider 60 g sukker 2.5...
Flødeis Grundopskrift Kan bruges til alle flødeis
Flødeis Grundopskrift Ingredienser : 500 gram Piskefløde 100 gram Æggeblomme 85 gram sukker Fremgangsmåde:...
Vanilleparfait (ismaskine)
Vanilleparfait 4 portioner Ca.1 Liter Ingredienser: 4 Æggeblommer 70 g Rørsukker 2 dl Letmælk 2½...
Kaffeis
Kaffeis Ingredienser : 5 Dl Piskefløde 3 Tsk Frysetørret Kaffe 4 Pasteuriseret æggehvider 170...
Bagte rabarber
Bagte rabarber med skyr-creme havresprødt og urtesukker Til 5 personer Rabarber: 500 g rabarber 150 g sukker...