Inde på siden Skinke-Presse-Koger kan der findes:
Opskrifter fra andre bruger, anmeldelser, om tilsætningsstoffer, Inspiration, og noget til dem der aldrig har lavet kogepølser før.

Tryk her for at komme til siden Skinke-Presse-Koger
Tryk her for at komme til medlems opskrifter

Her er mine opskrifter

Kogte Salami

Kogte Salami

Kogt Salami Lavet i Skinke-presse-koger *Tak til Finn Skaalum for opskriften. Ingredienser: 350 g grisehakke...

læs mere
Kogt Skinke

Kogt Skinke

Hjemmelavet Skinke  Lavet i Skinke Trykkoger *Tak til Kim Andersen for original opskriften. Ingredienser:...

læs mere
Kyllingepølse

Kyllingepølse

Kyllingepølse Lavet i Skinke-Presse-Koger * Ingredienser: 900 gram kyllingebryster (uden tilsat lage) ca 200...

læs mere
Frikadellepølse

Frikadellepølse

Frikadellepølse Ingredienser: Flæskesmåkød 810 Gram Vand 160 Gram evt. mere Hvedemel 30 Gram Salt 25 Gram...

læs mere
Kødpølse

Kødpølse

Kødpølse Ingredienser Afvejes hver for sig: 3350 gram svinekød 16 – 20 % 400 gram svinekød 5 % til bindefars...

læs mere

Vores facebook grupper:
Borniak Røgovn (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og røgetider til din borniak røgeovn
Hjemmelavet Pålægs-Pølser (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og opskrifter til din skinke-presse-koger

Her på richter-nielsen.dk
Medlems Opskrifter – Fra gruppen – Hjemmelavet Pålægs-Pølser (DK)

 

Translate »

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.Til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette også som din accept

Luk