Okse Spidsbryst
Okse Spidsbryst Ingredienser: Okse Spidsbryst 100 gram hvidløg og ramsløg smør Et hvidløg ( 10 fed ) 3 grene...
Torskerogn – Bukser Sous-vide
Torskerogn - Bukser Torskerogn bliver meget saftigt og blødt i sous-vide - med en fin og god smag af...
Æggestand Sous-vide
Æggestand I kogetarm Ingredienser til 1 stk: 1 Kogepølse tarm kaliber 55mm længde 250mm 5 hele æg (der vil...
Ludvig Roastbeef Sous-vide
Ludvig Roastbeef Sous-vide Ingredienser: 1 stk Ludvig Roastbeef Fremgangsmåde: Tænd sous-vide på 55 grader...
Hamburgerryg Sous-vide
Hvordan vi tilbereder hamburgerryg i sous-vide Købe hamburgerryg fra for eksempel rema 1000 Den bliver...
Bearnaise Sous-vide
Sous-vide bearnaise Ingredienser Til 2 Personer: 200 gram smør 2 tsk. bearnaiseessens 1,5 tsk tørret...
Andebryster Sous-vide
Andebryster tilberedt sous vide Ingredienser: 1 pakke Andebryster den viste her er en hel bryststeg på 600...
BBQ Svinemørbrad Sous-vide
Sous-Vide BBQ Svinemørbrad Svinemørbrad renses Giv Mørbraden lidt salt og peber.Smør derefter mørbraden ind...
Créme brûlée Sous-vide
Sous vide créme brûlée Ingredienser: 4,7 dl .fløde 85 g sukker 6 æggeblommer 2 stænger vanilje (kun kornene)...
Sous-vide Tider
Sous vide Tider og grader Oksekød: Roastbeef 8 Timer ved 55 Grader Roastbeef Pålæg 6 Timer ved 54 Grader...
Hvad er Sous Vide
Hvad er Sous Vide Sous Vide (udtales su-veed .) madlavning ved lave temperaturer blev første gang beskrevet...
Spareribs uden røg Sous-vide
Spareribs sous-vide - uden røg Vi bruger kun Franske Kamben da de er virkelig kødfulde Find Kamben frem...