Bacon Vacuum Saltet
Vacuum Saltet Bacon Når man vacuum-salter, skal kødet ligge vacuumpakket med salten i 4-6 dage på køl Der...
Koldrøget Cuvette
Koldrøget Cuvette – Borniak UW-150 Ingredienser: Cuvette Saltlage pr liter vand: 150 gram salt ( 1/2...
Koldrøget Andebryst
Koldrøget Andebryster Saltlage pr liter vand: 60 g alm salt (1/2 alm salt & 1/2 nitritsalt) Der kan evt...
Koldrøget Laks
Koldrøget Laks – Borniak Opskriften kan også bruges til ørreder Ingredienser: Lakse side Salt Alm Sukker...
Filet Royal (røget filet)
Filet Royal (røget Filet) - Borniak Røgeovn Ingredienser: Svinekam Køkkensalt Nitritsalt Sukker Saltlage:...
Koldrøget Svinemørbrad
Koldrøget Svinemørbrad – Borniak UW-150 Ingredienser: Svinemørbrad Køkkensalt Nitritsalt Sukker ...
Bacon Saltlage
Bacon: Ingredienser: Ribbensteg eller kogesiden Salt Nitritsalt Sukker Saltlage 1 uden udvandning pr...