Bacon Vacuum Saltet

Bacon Vacuum Saltet

Vacuum Saltet Bacon Når man vacuum-salter, skal kødet ligge vacuumpakket med salten i 4-6 dage på køl  Der...

læs mere
Koldrøget Cuvette

Koldrøget Cuvette

Koldrøget Cuvette – Borniak UW-150 Ingredienser: Cuvette   Saltlage pr liter vand: 150 gram salt ( 1/2...

læs mere
Koldrøget Andebryst

Koldrøget Andebryst

Koldrøget Andebryster Saltlage pr liter vand: 60 g alm salt  (1/2 alm salt & 1/2 nitritsalt) Der kan evt...

læs mere
Koldrøget Laks

Koldrøget Laks

Koldrøget Laks – Borniak Opskriften kan også bruges til ørreder Ingredienser: Lakse side Salt Alm Sukker...

læs mere
Bacon Saltlage

Bacon Saltlage

Bacon: Ingredienser: Ribbensteg eller kogesiden Salt Nitritsalt Sukker   Saltlage 1 uden udvandning pr...

læs mere
Translate »

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.Til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette også som din accept

Luk