Varmrøget makrel

Varmrøget makrel

Varmrøget Makrel Ingredienser: Makrel Salt Sukker Evt peber hvis man vil lave peber makrel Klargøring af makrelen  Fremgangsmåde: Start med at klippe finner af (Behøver man ikke men jeg gør det, mange bruger dem til at trække i for at se om makrellen er færdig) Skær...

læs mere
Varmrøget Svinemørbrad

Varmrøget Svinemørbrad

Varmrøget Svinemørbrad ​Ingredienser: Svinemørbrad Køkkensalt Nitritsalt Sukker   Saltlagen består af pr liter vand: 60 Gram salt ( 30 gram køkkensalt & 30 gram nitritsalt ) 20 Gram sukker ( Brun Farin - Alm sukker – Rørsukker – eller anden sukker ) 1 Liter...

læs mere
Bacon Vacuum Saltet

Bacon Vacuum Saltet

Vacuum Saltet Bacon Når man vacuum-salter, skal kødet ligge vacuumpakket med salten i 4-6 dage på køl  Der siger man gerne at salten trækker 1 cm ind i døgnet - Vacuum-saltning har også den fordel at din røgvarer ikke kan optage mere salt end du har tilsat - Det er...

læs mere
Varmrøget Torskerogn

Varmrøget Torskerogn

Varmrøget Bukser (torskerogn også kaldt vikinge kaviar ) -  Denne varmrøget rogn er virkelig lækre og blød og kan smøres på brødet  Ingredienser: 1 par bukser ca 300 – 400 gram pr bukser Salt Vand   Fremgangsmåde: Lav en 10% saltlage 100 gram salt pr liter vand...

læs mere
Varmrøget kylling

Varmrøget kylling

Varmrøget kylling med hvidløg – Borniak BBDS-150 Ingredienser: En hel kylling Salt Brun farin Hvidløgs granulat Laurbærblade   Saltlage pr liter vand: 92 gram salt 25 gram brun farin 5 gram hvidløgs granulat 1 stk laurbærblad   Fremgangsmåde: Lav saltlagen...

læs mere
Røget Ål

Røget Ål

Røget Ål - Borniak BBDS-150 BBQ Denne gang bruger jeg min nye Borniak BBDS-150 BBQ med digital styring. Denne gang har jeg lavet lidt om på saltlagen og tider i forhold til sidste gang. - Da det var lidt øv at ålene skulle i saltlage på forskellige tidspunkter for at...

læs mere
Hamburgerryg

Hamburgerryg

Hjemmelavet Hamburgerryg - Borniak BBDS-150 BBQ Ingredienser: Flæskesteg - Kamsteg  Salt - Nitritsalt Brun farin   Saltlage Pr liter vand: 100 gram salt (50 g salt og 50g nitritsalt) 11,66 gram brun farin   Fremgangsmåde: Start med af fjerne huden og det...

læs mere
Røget Ål

Røget Ål

Røget Ål - Borniak UW-150 Nu er tiden kommet til at vi skal prøve at røge ål, jeg har altid haft lyst til det men har ikke kunne finde nogle, men nu lykkes det Fik hentet 15 stk levende ål på Dragør Havn efter et tip om at de blev solgt der af erhvervsfiskerne. Jeg...

læs mere
Varmrøget Laks

Varmrøget Laks

Varmrøget Laks Ingredienser: Laks Akaciehonning Hasselnød flager Røg chunks   Fremgangsmåde: Laksen smøres ind i akaciehonning og der drysses hasselnød flager på eller hvad man nu syntes Grille på ca 110 grader og jeg bruger så æbel og kirssebær chunks som lægges...

læs mere
Varmrøget ørreder fileter

Varmrøget ørreder fileter

Varmrøget ørreder fileter – Borniak UW-150​ Ingredienser: Ørreder Salt Sukker Fremgangsmåde: De vejet 440 gram tilsammen de 2 ørreder De blev fileteret blev lagt i et fad og gav dem så er drys salt og sukker lod dem ligge sådan i 1 time Så blev de skyllet og tørret...

læs mere

Vores facebook grupper:
Borniak Røgovn (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og røgetider til din borniak røgeovn
Hjemmelavet Pålægs-Pølser (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og opskrifter til din skinke-presse-koger

Translate »

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.Til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette også som din accept

Luk