Snobrød-2

Snobrød-2

Snobrød Ingredienser: 5 Dl Vand 20 gram gær 20 gram bage enzymer ( kan undlades) 2 spsk rørsukker 2 Spsk...

læs mere
Frosting Vanille

Frosting Vanille

Frosting Vanille Ingredienser: Flormelis 250 gram Smør, blødgjort 75 gram Mælk 30 gram Vanillesukker 5 gram...

læs mere
Frosting Cola

Frosting Cola

Frosting Cola Ingredienser til 12 stk: Flormelis 250 gram Smør, blødgjort 60 gram Cola 45 gram Mandler,...

læs mere
Frosting Appelsin

Frosting Appelsin

Frosting Appelsin Ingredienser til 12 stk: Flormelis 0.250 Smør, blødgjort 0.075 Appelsinsaft, frisk presset...

læs mere
Cupcake – Cola

Cupcake – Cola

Cola Cupcake Ingredienser 12 stk: 125 gram Sukker 125 gram smør 125 gram mel 120 gram æg 125 gram Cola 20...

læs mere
Cupcake – Chokolade

Cupcake – Chokolade

Chokolade Cupcake Ingredienser 12 stk: 125 gram Sukker 125 gram smør 125 gram mel 120 gram æg 50 gram mælk...

læs mere
Cupcake – Vanille

Cupcake – Vanille

Cupcake – Vanille Ingredienser 12 stk: 125 gram sukker 125 gram smør 125 gram mel 120 gram æg 50 gram Mælk 2...

læs mere
Pitabrød (Grove)

Pitabrød (Grove)

Pitabrød (Grove) Ingredienser: 25 g gær 1½ dl vand 1½ dl mælk ½ tsk sukker ½ tsk groft salt 150 g grahamsmel...

læs mere
Kanelremonce

Kanelremonce

Kanelremonce 1 Ingredienser: 50 g marcipan 125 g brun farin 125 g blødt smør 10 g sirup 10 g stødt kanel...

læs mere
Borgmestermasse

Borgmestermasse

Borgmestermasse ( remonce ) til wienerbrød & bløddej Ingredienser: 50 g marcipan (alt rå marcipan kan...

læs mere
Snobrød-1

Snobrød-1

Snobrød Ingredienser: 500 Gram Hvedemel 3 Dl. Mælk 50 Gram Gær 1 Tsk.Salt 1 Tsk.Sukker Fremgangsmåde: Bland...

læs mere
Churros (Spanskrør)

Churros (Spanskrør)

Churros - Spanskrør Ingredienser: 1½ dl vand ¼ tsk. salt 50 g smør 175 g hvedemel 75 g sukker 2 spsk....

læs mere
Fladbrød

Fladbrød

Fladbrød Ingredienser: 3 dl lunkent vand 25 g gær 1½ tsk salt 1 spsk olivenolie 150 g durummel 225 g...

læs mere
Translate »

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.Til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette også som din accept

Luk