Bacon Vacuum Saltet
Vacuum Saltet Bacon Når man vacuum-salter, skal kødet ligge vacuumpakket med salten i 4-6 dage på køl Der...
Koldrøget Cuvette
Koldrøget Cuvette – Borniak UW-150 Ingredienser: Cuvette Saltlage pr liter vand: 150 gram salt ( 1/2...
Filet Royal (røget filet)
Filet Royal (røget Filet) - Borniak Røgeovn Ingredienser: Svinekam Køkkensalt Nitritsalt Sukker Saltlage:...
Koldrøget Svinemørbrad
Koldrøget Svinemørbrad – Borniak UW-150 Ingredienser: Svinemørbrad Køkkensalt Nitritsalt Sukker ...
Bacon Saltlage
Bacon: Ingredienser: Ribbensteg eller kogesiden Salt Nitritsalt Sukker Saltlage 1 uden udvandning pr...
Vores facebook grupper:
Borniak Røgovn (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og røgetider til din borniak røgeovn
Hjemmelavet Pålægs-Pølser (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og opskrifter til din skinke-presse-koger