Info om nitritsalt, friske krydderier / krydderurter i pølser
Info om nitritsalt, friske krydderier samt friske krydderurter i pølser Når vi laver pølser så er det...
Har du aldrig lavet pålægs-kogepølser
Har du aldrig lavet pålægs-pølser, så læs med her. Som det første ville du jo nok spørge er det svært at...
Røgning og kogning af grillpølser
Røgning og kogning af grillpølser Når jeg laver grillpølser og har stoppet dem, Så har jeg ovnen til at stå...
Modning af spegepølser – Modning i køleskab
Modning af spegepølser i køleskab Da der er flere der har skrevet til mig med hvordan jeg modner mine...
Spørgsmål om pølser
En bindefars er en ekstremt fint hakket fars. Den får konsistens som tyk slim. Den er med til at holde...
Spørgsmål og svar om pølser
Spørgsmål og svar om pølser Hvad er lammetarm? Lammetarme er tynde, fine og små tarme. Derfor bruges de...
Opbevaring af Svinetarme og Lammetarme
Opbevaring af Svinetarme og Lammetarme De kan opbevares i køleskab i maximal tørsalt. De må ikke tørre ud,...
Pølse Fremstilling Video
Her kan du se pølsefremstilling på et kursus med PB Helsinge som er slagter & pølsemager