Karry Griller

Karry Griller

Karry Griller Ingredienser: Hk.Svinekød magert 2900 gram Hk.Oksekød 600 gram Hk.Fedtafpuds 500 gram Hvedemel 40 gram Maizena 46 gram Krydderiblanding 75 gram Alm.Løg 150 gram Nitritsalt/køkkensalt 70 gram Isvand 1200 gram Tarme 27-29 mm   Krydderiblanding: Sort...

læs mere
Grillpølse med bacon/ost

Grillpølse med bacon/ost

Grillpølse med bacon/ost Ingredienser: Magert Svinekød 16-22 % 1300 Gram Hk. Oksekød 12-16 % 300 Gram Bacon 600 Gram Emmentaler ost 500 Gram   Pølseblanding : Kartoffelmel 40 Gram Tørmælk 18 Gram Maizena 20 Gram Krydderiblanding 24 Gram (se længer nede ) Fosfat 8...

læs mere

Vores facebook grupper:
Borniak Røgovn (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og røgetider til din borniak røgeovn
Hjemmelavet Pålægs-Pølser (DK) – Gruppen på facebook med tips, tricks og opskrifter til din skinke-presse-koger

Translate »

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.Til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette også som din accept

Luk