Koldhævet Pizzadej

Koldhævet Pizzadej

Pizza med Hvedesur - Hydration 75%  (Lidt våd dej). Ingredienser 4 stk: 450 g koldt vand 500 g Hvedemel 12% (Jeg bruger manitoba mel der kan indholde fra 13,9% til 16% protein efter producent) 50 g Hvedesur** 30 g Gluten** 15 g Frost** 12 g Salt 10 g frisk gær  ...

læs mere
Fredstone´s Koldhævet

Fredstone´s Koldhævet

Fredstone´s Koldhævet Pizzadej Ingredienser til 6-7 stykker: 5 dl. kold vand 30 g. olie (4 spsk.) 20 g. gær eller 2,7 g. tørgær. 20 g. frost (kan undlades) 15 g. salt 15 g. sukker 1.000 g. mel Fremgangsmåde: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt frost, salt, sukker og olie....

læs mere
Fredstone´s Her & Nu

Fredstone´s Her & Nu

Fredstone´s Her & Nu Pizzadej Ingredienser: 1000 g. Hvedemel, eks. Tipo 00 eller en anden mel med et højt proteinindhold, gerne 12% 30 g. Gær 20 g. groft salt 15 g. rørsukker 4 spsk. olivenolie 6 dl. mælk eller vand   Fremgangsmåde: Rør gæren ud i...

læs mere
Translate »

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.Til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette også som din accept

Luk