Koldhævet Pizzadej
Pizza med Hvedesur - Hydration 75% (Lidt våd dej). Ingredienser 4 stk: 450 g koldt vand 500 g Hvedemel 12% (Jeg bruger manitoba mel der kan indholde fra 13,9% til 16% protein efter producent) 50 g Hvedesur** 30 g Gluten** 15 g Frost** 12 g Salt 10 g frisk gær ...
Fredstone´s Koldhævet
Fredstone´s Koldhævet Pizzadej Ingredienser til 6-7 stykker: 5 dl. kold vand 30 g. olie (4 spsk.) 20 g. gær eller 2,7 g. tørgær. 20 g. frost (kan undlades) 15 g. salt 15 g. sukker 1.000 g. mel Fremgangsmåde: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt frost, salt, sukker og olie....
Fredstone´s Her & Nu
Fredstone´s Her & Nu Pizzadej Ingredienser: 1000 g. Hvedemel, eks. Tipo 00 eller en anden mel med et højt proteinindhold, gerne 12% 30 g. Gær 20 g. groft salt 15 g. rørsukker 4 spsk. olivenolie 6 dl. mælk eller vand Fremgangsmåde: Rør gæren ud i...