Brisket full packer fra amerikanske Greater Omaha Packing.

Ingredienser:

  • Brisket
  • Rub
  • Sølvpapir

Fremgangsmåde:

  • Fjern alt fedt og sener 
  • Injicerer Brisketèn og lad den trække min nogle timer 
  • Tør den af og lad den ligge på køkkenbordet i en lille times tid og tørre 
  • Giv den rub 
  • Læg den på grillen indtil den er 72 grader 
  • Pak brisketèn og på grillen indtil den er ca 92-93 grader i kernetemperatur
  • Læg den i varmekasse i mindst et par timer 
Translate »

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.Til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette også som din accept

Luk